Styrelsen informerar

Den 11/9 arrangerade vi vår första egna tävling och det blev en arrangörsmässig succé! Tack alla inblandade!
- Preliminiärt så kommer vi att arrangera en pay 'n' jump på Smedberg i december. Vi återkommer med detaljer under hösten.
- Den 23/9 är det ungdomsträff. Kontakta Jasmine Johansson för detaljer.
- I oktober och november kommer vi börja att planera nästa års verksamhet. Med stor sannolikhet kommer vi att ha ett lag i division 1 hoppning ridhäst igen men vi vill ju även ha hopplag och dressyrlag i division 2 och ponny. Är det någon som kan tänka sig att vara ansvarig för något lag under 2017 så hör av er redan nu till Malin Trollnäs Turesson.
-Föreningen har under året byggt upp en stabil ekonomi främst tack vare våra sponsorer. Vi behöver dock alltid fler sponsorer. Har ni något förslag på en potentiell sponsor så hör av er till sponsorasnvariga Lotta Angelbratt eller Jörgen Turesson.
-Med hjälp av Queens Ridsport så har vi nu snickrat ihop ett set klubbkäder/-utrustning. Setet innehåller Boxgardin, Shabrak och Täcke som Ni kan köpa för 2200:- (ord pris 2946:-) gär även att köpa enbart Boxgardin 840:- Shabrak 590:- eller täcke 890:- . Klubbens och Queens Ridsports logga kommer att vara broderad på. Vi måste dock komma upp i minst 20 st produkter för att priset ska hålla! Ni beställer detta på Queens Ridsport tel 0703 648393
Uppdaterad: 21 SEP 2016 20:35 Skribent: Mona Bengtsson

Postadress: