Hoppa till sidans innehåll

DIV 1 Häst


Idag lördag 15 maj åkte vi iväg med laget till Jennylund för att rida omg 2. Vädret var kallt , blåsigt och lite regn i omgångar. men trots detta hade alla humöret på topp och med bra coach från malin och ett supergäng vid sidan av banan som hejade slog vi till med en SEGER =) 

div1omg2

 

I söndags 16/4 åkte vi till Alingsås med ett härligt div 1 gäng. Humöret var på topp och vi var taggade till tusen

.Hopplaget slutade på en 5:e plats efter grymma rundor men tyvärr lite stolpe ut, men oj vad kul vi har tillsammans!! Vi tar nya tag, revansch och hoppas att vi har stolpe-in nästa gång

div1april

 

Idag söndag 2/4 har vi haft hoppträning och teambuilding med Div1 laget på Bergs Gård i Ödsmål i ledning av lagledaren Malin Trollnäs-Thuresson!! Ett glatt hoppgäng och glada människor på backen gjorde denna dagen helt suverän. Ser väldigt ljust ut. Tillsammans är vi starka Nu laddar vi för omg 1 som går i Alingsås 17 April . Dit åker Mona Bengtsson, Isabel Thörnblad, Katrin Carlsson, Josefin Carlsson, Alva Angebratt och Cornelia Van Dommele Olsson. Kom gärna och heja fram laget =) Nu kör vi!!

div1

 

 

Vi kör laguppstart på Lördag 2 april på Bergs Gård i ödsmål hos Mona Bengtsson 10.30-12.00 frambyggnad 10.00

Efter träningen intar vi gemensam lunch till självkostandspris

Samt har några lag-byggande aktiviteter och jobbar på att få en stark sammanhållning och teamkänsla.

För att komma fram till rihuset måste man köra över en järnvägsövergång som tyvärr är helt OBEVAKAD =(  Det är bra sikt men var uppmärksamma.

efter övergången kör in andra infarten till parkeringen så ni står med nosen mot järnvägen ( då blir det lättar att köra därifrån sen . =)

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:33 Skribent: Mona Bengtsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Equine Club West RF - Ridsport
Anders Emanuelsson, Högavägen 13
44460 Stora Höga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info